Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, her daim temkinli olacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, maddi zarara gireceğine rivayet eder.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek zor durumların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments