Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, dedikodu edeceğine inanılır.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, onlara değer vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments