Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına alamet eder.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Ufak seyahatler eleştirilerden ya da işinize karışan kişilerden uzaklaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına tabir olunur.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek fırsatların elden kaçacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek güven kaybına uğrayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek çevresinin genişleyeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments