Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı konulara yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek işinden geri kalacağına, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işarettir.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek derin bir nefes alacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına inanılır.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek maddi kriz yaşanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek sorunlarını bitireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments