Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, işlerine bereket geleceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada anneyle babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek ruhen rahatlığa erileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba boşandığını görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba boşanmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments