Rüyada anne babasının boşandığını görmek

Rüyada anne babasının boşandığını görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, beklentilerine ulaşacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada anne babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne baba boşanmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret eder.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek sevineceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba boşandığını görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments