Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, üzüntü duyacağına, işlerinden de geri kalacağına delalettir.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek gözyaşının kuruyacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada anne baba boşandığını görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, bekarlar için evlenmeye tabir olunur.

Rüyada anne baba boşanmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işarettir.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, onunla yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments