Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, elindekileri de kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, evini ve ailesini unutacağına işaret eder.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek ileri gideceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada anne baba boşanmak uzak bir yola gidileceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine rivayet eder.

Rüyada anne baba boşandığını görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments