Rüyada anne baba boşandığını görmek

Rüyada anne baba boşandığını görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada anne baba boşandığını gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek kızına daima sahip çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek maddi konuda zayıflayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek barış için adım atacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada anne baba boşanmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek destek göreceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments