Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek işlerinin çoğalacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, sağlığına kavuşacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına alamet eder.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada anne baba boşandığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek işlerindeki karın artacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba boşanmak neşeli ve huzurlu bir geleceğe, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments