Rüyada evde kefen görmek

Rüyada evde kefen görmek sonunda maddi zarara gireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kefen gördüyseniz:

  • Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.

Rüyada evde kefen görmek gücünün azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kefenle görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalet eder.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek adını işiyle duyuracağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Rüyada kendini kefenlenmiş görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, böylece hayatından memnun olacağına alamet eder.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada anneni kefenli görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments