Rüyada ölü kefenlenirken görmek

Rüyada ölü kefenlenirken görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, zor günlerin yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada ölü kefenlenirken gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada ölüden kefen almak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenle görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ölüp kefenlenmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada ölü birini kefenle görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefende görmek saygınlığının da artacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek konforunun artacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek gelirin tükeneceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments