Rüyada kefene sarılı cenaze görmek

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, işlerini büyüteceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılı cenaze gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kefensiz cenaze görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek dertlerine çare bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalettir.

Rüyada ölmeden kefene sarılmak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı adam görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ŞuRa

Selamlar. Rüyamda amcam bi arabanın bağajindan kefenli bi cenazeyi alıp kucağında taşıyarak bizim mutfağa yerin yüzüne bırakıyor yüzü görünmüyor cenazenin bu rüyanın anlamı nedir acaba

Ismail

Iyi gunler. Ruyamda daha önce vefat etmis bir kisiyi kefene sarilmis sekilde gördum. Kefenden kan akiyordu. Bu göruntu beni biraz rahatsiz etti ve ruyada burnum kanadi. Akan kan fazla dagilmadan sildim. Ne anlama geliyor sizce

Sinem

Rüyada evin odasında kefene sarılı bir cenaze vardı

Özgür

Ruysmda kefene sarili erkek cenazesi taşidik ve biri mal varlini dağitırken dudum