Rüyada kefenlenmiş kadın görmek

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, sağlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kefenlenmiş kadın gördüyseniz:

  • Bazı konuları savunmak veya ispatlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada kefenli kadınlar görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet eder.

Rüyada kefenli kadın görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada canlı birini kefenli görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını kefenli görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına yorulur.

Rüyada mezarda kefen görmek ticaret sektörüne atılacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneni kefenli görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işarettir.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, hasta ise şifa bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments