Rüyada eski sevgiliyle sarılmak

Rüyada eski sevgiliyle sarılmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi sarılarak görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak çok büyük zararlar edeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiline sarılmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiline sarıldığını görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments