Rüyada eski sevgiline sarılmak

Rüyada eski sevgiline sarılmak fesada bulaşacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, bilgi sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sürekli tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiline sarılmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenleyici gelişmeler veya belli ilişkilerinizi güçlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, vefalı bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisine sarıldığını görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisine sarılmak şöhret ve itibar kazanacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sımsıkı sarılmak yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments