Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, hastalığının düzeleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, tazeleneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak anne babanın hayır dualarının alınacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine delalet eder.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments