Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, neşesini kaybedeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak malının ve parasının çoğalacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiline sarılmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle sarıldığını görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak zahmetli durumların sona erdirileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini sarılmak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rahatın kaçacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak sıkıntılarının hafifleyeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments