Rüyada eski sevgiline sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgiline sarıldığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, istediği arabaya bineceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiline sarıldığını gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle sarıldığını görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini sarılmak kazancın arttırılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments