Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek malvarlığının çok daha artacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulur.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, dertlerin sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments