Rüyada eski sevgiliyi sarılarak görmek

Rüyada eski sevgiliyi sarılarak görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hatalarından erken döneceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, iftiraya uğrayacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi sarılarak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı dikkatsizlikler nedeniyle işinizde bazı hatalara neden olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle sarılmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi sarılarak görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek üzüntülerinin sona ereceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments