Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ulvi kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments