Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek çok büyük başarılar elde edileceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gezmek ticaret hayatına atılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle gezmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle el ele gezmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments