Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye telefon açmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments