Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza veya yeni olanaklara kavuşmanıza yardımı olabilecek sosyal aktiviteler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek kişinin kötü günler geçireceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada düğünde eski sevgiliyi görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, şerefe ve izzete tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments