Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, iyi günler yaşayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğününe gidememek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada elbise giyip düğüne gitmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments