Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, tövbelerinin kabul olacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle düğüne gitmek başarılarının çoğalacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin düğününe gitmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin düğününe gitmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle düğüne gitmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle düğüne gitmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalet etmektedir.

Rüyada akraba düğününe gitmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada akrabanın düğününe gitmek işlerin çığırından çıkacağına, ruhunun dinleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments