Rüyada düğünde eski sevgiliyi görmek

Rüyada düğünde eski sevgiliyi görmek işlerdeki verimin artacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada düğünde eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Zararlı olabilecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi düğünde görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin düğününü görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde eski sevgiliyi görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin düğününü görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments