Rüyada eski sevgiliyi konuşmak

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Rüyada eski sevgili konuşmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak uykusuz geceler yaşanacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Beyzanur

Rüyamda babanemim evi misafir doluydu bir oda boştu ben o odaya girdiğimde eski sevgilimin saklandığını görüyordum(eski sevgilim ile uzak akrabayız) eski sevgilim gelip elimi tutu özledim vs diyip öpmeye çalıştı geri çekildim o sıra odaya bir akrabamız girdi bende geçtim oturdum akrabamız yanıma oturdu oda akrabamızın diğer tarafına oturdu sürekli elimi tutmaya çalışıyordu ben geri çekiyordum elimi