Rüyada eski sevgili konuşmak

Rüyada eski sevgili konuşmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, yiyip içeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili konuşmak gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili konuşmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak sahip olduklarının eksileceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle konuşmak büyük bir yükten kurtulacağına, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments