Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yanlışlıklar veya yanlış adımlar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, problemlerini çözeceğine yorulur.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak kişinin malını kaybedebileceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments