Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini kavga ederken gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek çok daha büyük adımların atılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulur.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birini kavga ederken görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga ederken görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek başarılı ve kazançlı olacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments