Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, saygınlık elde edeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken gördüyseniz:

  • Gerçekler tartışmaların önüne geçebilir.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek onlara doyasıya sarılacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kavga ederken kan görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulur.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments