Rüyada köpekleri kavga ederken görmek

Rüyada köpekleri kavga ederken görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpekleri kavga ederken gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Rüyada köpekleri kavga ederken görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayatın yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kavga ederken görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada ölen birini kavga ederken görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine delalettir.

Rüyada kardeşini kavga ederken görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada babasını kavga ederken görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments