Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kişinin her türlü zenginliğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, onların kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi telefonla aramak iki tarafın da çok sevineceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili aramak zengin bir hayata sahip olunacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili aradığını görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Latife

Rüyada eski sevgilimin beni telefonla aradığını görüb çok sevindiyimi ve telefonu açınca bir huzur bulduğumu hiss etdim.