Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Daha fazlasına ihtiyaçları var.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek huzur dolu günler geçireceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada sarılmak öpmek işinin gücünün de rast gideceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine sarılıp öpmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, günaha gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments