Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, gönlünce harcama yapmasına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, daha güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine sarılıp öpmek allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments