Rüyada sevgiline sarılıp öpmek

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek varlık içinde yokluk çekileceğine, birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, iyi huylar edineceğine yorulur.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada sarılmak el öpmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, itibarının ve makamının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments