Rüyada eski sevgilisini başka biriyle görmek

Rüyada eski sevgilisini başka biriyle görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, büyük işlere girileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisini başka biriyle gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments