Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek birsorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini başka biriyle görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek mutlu günlerin yaşanacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek başarıyla geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments