Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle gördüyseniz:

  • Aynı sonuçları elde etmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisini başka biriyle görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments