Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, daha sık bir araya geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek şansının açık olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments