Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek insanların hayır dualarını alacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek kolaylığa kavuşacağına, kazancın devamlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments