Rüyada çok zayıflamak

Rüyada çok zayıflamak biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, belalı insanlara denk geleceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, hasta ve üzgün olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, yatırımlarının kar getireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok zayıflamak gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıflamak güzelleşmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalettir.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, ömrünün de uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada akrabanın zayıfladığını görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments