Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin zayıfladığını görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına delalettir.

Rüyada kızının zayıfladığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin zayıfladığını görmek kendi işini kuracağına, hayatının bir anda renkleneceğine alamet eder.

Rüyada kolunun zayıfladığını görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının zayıfladığını görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının zayıfladığını görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, pek az kazanç getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments