Rüyada annesinin zayıfladığını görmek

Rüyada annesinin zayıfladığını görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, insanları kandıracağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, dertlerinin artacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarınız açısından önem taşıyabilecek bilgiler verebilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak şekilde sosyalleşmelisiniz.

Rüyada annesinin zayıfladığını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada annenin zayıfladığını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının zayıfladığını görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin zayıfladığını görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının zayıfladığını görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek gerekirse özür dileneceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın zayıfladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin zayıfladığını görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments