Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak

Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yalnız çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle internette konuşmak iyileşme göstereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, parasına da para ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak işlerinde kara geçeceğine, yaklaşan güzel günlere tabir olunur.

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments