Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, dara düşeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak şansının kendisinden yana olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşle telefonda konuşmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayatın yoluna gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments