Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek gelirin tükeneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments