Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, geçecek güzel bir ömre yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak işsiz ise işe gireceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments